Black Editions

Stijlvol, elegant en exclusief

Met de Black Edition biedt Volvo zijn gekende modellen aan in een exclusieve uitvoering.

XC40 Black Edition

Alle elegantie en uitstraling van een Black Edition in een veelzijdige SUV: dat moet wel een Volvo XC40 zijn. Ervaar luxe aan de buitenkant en comfort aan de binnenkant, in een adembenemende uitvoering. Met premium materialen, naadloos design en een hoogwaardige afwerking.

XC40 Black Edition

EX40 Black Edition

De Volvo EX40 in de uitvoering van een exclusieve Black Edition. Deze veelzijdige auto biedt luxe aan de buitenkant en comfort aan de binnenkant, in een adembenemende uitvoering. De premium materialen, naadloze design en hoogwaardige afwerking zorgen voor een ongeëvenaarde rijervaring.

EX40 Black Edition

EC40 Black Edition

De veelzijdige elektrische crossover als Black Edition: dat is de Volvo EC40. Stijlvolle schoonheid aan de buitenkant en comfort aan de binnenkant. Met premium materialen, naadloos design en een hoogwaardige afwerking.

EC40 Black Edition

XC60 Black Edition

De Volvo XC60 Black Edition is een SUV die de aandacht grijpt en niet meer loslaat. De prachtige zwarte buitenzijde en de donkere binnenkant ademen pure luxe en comfort. De Black Edition heeft oog voor ieder detail in een naadloos geheel.

XC60 Black Edition