Over ons

Welkom bij Volvo Acg

Ons verhaal

Sinds jaren is Acg een gevestigde waarde als Volvo-verdeler. We kennen onze trouwste klanten en we staan gekend om onze persoonlijke dienstverlening, gezwinde opvolging en het prioritiseren van uw comfort. 

Centraal in onze aanpak staat een voortdurende investering: in onze producten, maar evenzeer in de opleiding en omkadering van onze mensen en in de ondersteuning van onze klanten. Zowel op vlak van infrastructuur als van service richten we op het allerhoogste.

Ons verhaal

We zijn ambitieus

Bij Volvo Acg zetten we in op een op maat gemaakte dienstverlening. Zowel voor particulieren als voor fleetklanten. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u bij het beheer en het uitbouwen van uw wagenpark – en ze stellen hun uitgebreide ervaring en expertise ten dienste van uw fiscale en financiële kader.

Ons kantoor werd uitgebouwd naar onze filosofie: duurzaam, comfortabel en gericht op uw noden. Laad uw wagen op aan één van onze twee snelladers, terwijl u wacht in onze lounge. U merkt het: bij ons vindt u een rechtlijnig en ambitieus totaalplaatje.

We zijn ambitieus